Ingyenes Betéti kártya

Pontgyűjtés bankkártyával a MOL partnereknél 1 pont = 1 Ft

Igényelj számládhoz 0.-Ft éves díjjal betéti kártyát az alábbi feltételekkel.

Elektronikus vagy dombornyomott betéti érintő kártyák Multipont kedvezménnyel!

Elektronikus Érintőkártyák

Maestro kártya

MasterCard Online Kártya

Mastercard Online Sajátkártya

Multipont Maestro PayPass kártya

LIGA tagkártyával elérhető kedvezmények

 • A számlához elsőként igényelt betéti kártya – éves díja – az első évben díjmentes
  (Amennyiben az ügyfél jövedelme a szerződött munkáltatótól az OTP Munkavállalói ajánlat alapját képező Lakossági Bázis Számlára, Jump, Tempó, Prémium Plusz, Net, Elektronikus Számlacsomagra vagy Forint Folyószámlára érkezik.)
 • Multipont MasterCard Prémium betéti kártya az első évet követően 600 ezer Ft éves kártyás vásárlás esetén szintén díjmentes
 • MasterCard Online Sajátkártya igénylés esetén díjmentes képelhelyezés
  (Amennyiben az ügyfél jövedelme a szerződött munkáltatótól az OTP Munkavállalói ajánlat alapját képező Lakossági Bázis Számlára, Jump, Tempó, Prémium Plusz, Net, Elektronikus Számlacsomagra vagy Forint Folyószámlára érkezik.)

A KEDVEZMÉNY ELÉRÉSÉHEZ, NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKÉRT ITT IRATKOZHATSZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

 

 

 


 

 

 

Egyéb tudnivalók

 • A Multipont Maestro PayPass kártya a hagyományos pénzügyi funkciókon túl pontgyűjtésre is alkalmas: a MOL belföldi hálózatában a kártyával végzett vásárlások után jutalompontok járnak, amelyek szintén a MOL belföldi hálózatában válthatók be. További részletek a www.multipont.hu oldalon.
 • Valamennyi kártya Érintőkártyaként kerül kibocsátásra, azaz alkalmas az egyérintéses vásárlások gyors és egyszerű lebonyolítására.

Igénylési feltételek

Dombornyomott betéti érintőkártyák

MasterCard Standard kártya

MasterCard Standard Sajátkártya

VISA Classic kártya

Multipont MasterCard Prémium kártya

LIGA tagkártyával elérhető kedvezmények

 • A számlához elsőként igényelt betéti kártya – éves díja – az első évben díjmentes (Amennyiben az ügyfél jövedelme a szerződött munkáltatótól az OTP Munkavállalói ajánlat alapját képező Lakossági Bázis Számlára, Jump, Tempó, Prémium Plusz, Net, Elektronikus Számlacsomagra vagy Forint Folyószámlára érkezik.)
 • Multipont MasterCard Prémium betéti kártya az első évet követően minimum 600 ezer Ft éves kártyás vásárlás esetén szintén díjmentes
 • MasterCard Online Sajátkártya igénylés esetén díjmentes képelhelyezés (Amennyiben az ügyfél jövedelme a szerződött munkáltatótól az OTP Munkavállalói ajánlat alapját képező Lakossági Bázis Számlára, Jump, Tempó, Prémium Plusz, Net, Elektronikus Számlacsomagra vagy Forint Folyószámlára érkezik.)

HOGYAN ÉREM EL A NEKEM JÁRÓ LIGA KEDVEZMÉNYEKET?

A kedvezményeket kizárólag a weboldalon az egyes termékeknél a “Visszahívást kérek” vagy a hitelkalkulátornál az “Érdekel” gombra kattintva kapod meg. Adataid megadásával együtt feliratkozol hírlevelünkre, majd munkatársunk megkeres téged az elérhetőségeiden (telefon, e-mail).

Igénylési feltételek

 • azon munkavállalók, akik a Banknál vezetett lakossági forint alapú számlával rendelkeznek és
 • megfelelnek a Bank által előírt feltételeknek (bonitásvizsgálat), valamint
 • Multipont MasterCard Prémium kártya igénylése esetén biztosítják a Multipont kártyákról szóló Hirdetményben közzétett jövedelem átutalást.
h

Igénylés menete

Ha most váltasz OTP-re

Ebben az esetben OTP bankszámla nyitáskor a LIGA tagkártya bemutatásával kérheted a LIGA munkavállalói kedvezmények beállítását a bankszámládhoz, ezt követően minden banki termékre automatikusan megkapod a kedvezményes kondíciókat, amelyeket a LIGA-OTP megállapodás tartalmaz. Ebben az esetben is szükséges a jövedelem OTP-s számlára utalása.

Ha már OTP banki ügyfél vagy

Ebben az esetben az OTP Bankfiókodban a LIGA tagkártya bemutatásával egyszeri alkalommal kérned kell, hogy a bankszámládhoz állítsák be, hogy LIGA tag vagy. Amennyiben ez megtörtént, már csak azt kell biztosítanod, hogy a jövedelmed az OTP bankszámládra érkezzen.

 

Az összes kedvezményt elérheted itt!