CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

ONLINE igényelhető

Szabad felhasználású pénzre van szükséged? Várakozás nélkül, otthonról intézheted.

Amiért szeretni fogod

Rugalmas kölcsönösszeg

Hitelkiváltásra is alkalmas

Végig fix kamattal 

Jellemzők

  • Igényelhető hitelösszeg:
    • 300 000 Ft – 3 millió Ft között
    • Választható futamidő 12-84 hónap között (a kondíciós listában meghatározott AKTÍV450, 7M+AKTIV450, MAGNIFICA és 7M+MAGNIFICA kamatkedvezmény esetén 96 hónap), 6 havi lépésközzel
  • A jövedelemjóváírás összegétől függően az éves ügyleti kamat: 6,9%-18,99%-ig
  • A kölcsön kamata a teljes futamidő alatt fix.
  • THM: 7,22-21,05%
  • Szabadfelhasználásra vagy hitelkiváltásra fordítható
  • CIB ECO vagy CIB ECO Plusz Bankszámlára is szerződik.

Igénylési feltételek

Alapfeltételek:
Állandó magyarországi lakcímmel rendelkező, devizabelföldi magánszemély
 Életkor: 20 éves életkor betöltése az igényléskor, s a hitel futamidejének végén nem töltheti be a 72. életévet. Amennyiben a hitel futamidejének végén az adós betölti a 72. életévet, akkor olyan adóstárssal igényelhető, aki igényléskor betöltötte már a 20. életévét, s a hitel futamidejének lejáratakor nem töltötte be a 72. életévet és a személyi kölcsön további igénylési feltételeinek megfelel.
Magánszemély nyilatkozata, hogy hozzájárul az adatai Központi Hitelinformációs Rendszerből történő, más referenciaadat-szolgáltató általi átvételéhez
Magánszemélyről a Központi Hitelinformációs Rendszerben nincs negatív és/vagy adósságrendezési eljárással kapcsolatos információ
A Bank az ügyfelet hitelképesnek tartja, mely döntés során a Bank figyelembe veszi a Központi Hitelinformációs Rendszerből kapott adatokat, a magánszemély által megadott jövedelmi adatokat és a CIB Csoport nyilvántartásaiban szereplő adatokat.
További feltételek:
Pozitív alapfeltétel vizsgálat
Legalább 3 hónapos folyamatos határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen. Cégtulajdonos esetén 12 hónapos folyamatos tevékenység azonos tevékenységi körben.
Minimum havi nettó jövedelem összege (adóstárs bevonásakor személyenként) a minimálbér (2018-ban megszerzett jövedelem esetén 91 770 Ft, 2019-ben megszerzett jövedelem esetén 99 085 Ft.
További feltételek a www.cib.hu oldalon keresztül indított online igénylés esetében:
Nem rendelkező vagy tulajdonos CIB lakossági bankszámla felett
Rendelkezik érvényes, kártya formátumú magyar személyi igazolvánnyal vagy vezetői engedéllyel és lakcímkártyával
Magyarországon született, rendelkezik magyarországi állandó-, és levelezési címmel
Munkaviszonyának típusa alkalmazott, jövedelmének forrása munkabér, legalább 3 hónapja határozatlan munkaviszonnyal rendelkezik
Az igényléséhez használt eszköz rendelkezik Chrome vagy Firefox böngészővel, és megfelel a további technikai feltételeknek.
Amennyiben a honlapon keresztül online igényli, CIB ECO vagy CIB ECO Plusz Bankszámlára is szerződik, melyekről részletesen a termék nevére kattintva tájékozódhat!
CIB Bank Mobilalkalmazás
A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön szerződés CIB Bank Mobilalkalmazáson való megkötése olyan természetes személyeknek lehetséges, akik a CIB Banknál számlát vezetnek, az igazolt havi nettó jövedelmük (munkabérük) a CIB Banknál vezetett számlára érkezik, és akik részére a Bank felajánlja a kölcsönszerződés megkötését ezen a csatornán. A Bank a hitelbírálat jogát ezen a csatornán is fenntartja. Az igénylés kezdetétől (hitelképességvizsgálat iránti kérelem aláírásától) a folyósításig akár 7 perc akkor elegendő, ha Banki napokon 8-16 óra közötti az igénylés (hitelképességvizsgálat iránti kérelem aláírása), ha az igénylő megfelel minden hitelbírálati feltételnek, nem szakítja meg az igénylést, azaz minden következő lépést megtesz, és minden informatikai rendszer megfelelően működik.

A KEDVEZMÉNY ELÉRÉSÉHEZ, NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKÉRT ITT IRATKOZHATSZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

 

 

 


 

 

 

 

Az összes kedvezményt elérheted itt!