CIB ECO Bankszámlacsomaghoz kapcsolódó kedvezmények Easy kedvezményprogram keretein belül
DÍJMENETES számlanyitás és számlavezetési díj1 – a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő jóváírás esetén (számlanyitást követő 3 hónapban/online számlanyitás esetén az első évben jóváírás feltétel nélkül)
DÍJMENETES belföldi eseti forint átutalások, csoportos beszedések, állandó átutalások tranzakciós díja, korlátlan számban (mobilalkalmazáson és Internet Bankon keresztül)
DÍJMENETES személyre szabható értesítések – okos értesítések szolgáltatás: ingyenes értesítés minden számla- és kártyatranzakcióról
DÍJMENETES a VISA Inspire elektronikus bankkártya díja2 az első évben
DÍJMENETES a bankkártyás vásárlás itthon és külföldön, limit nélkül
DÍJMENETES készpénzfelvétel 150.000 Ft-ig/hó bármely hazai ATM-ből (ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat esetén)
DÍJMENETES a külföldi ATM készpénzfelvétel korlátlan alkalommal és összegig az Intesa Sanpaolo csoport készpénzkiadó automatáiból 11 országban3
CIB Easy további kedvezmények
Lakáshitel, ingatlanfedezetes hitelek:
✔️ 100 000 Ft jóváírással, hitelkiváltás esetén is (THM:3,09% – 8,79%)4
Biztosítás5:
✔️ Egészségőr Standard, Optimum, Prémium csomag 2 havidíj elengedés
✔️ Balesetőr, Balesetőr Plusz, Balesetőr Családi, Balesetőr Családi Plusz szolgáltatás 3 hónapig díjmentes
✔️ 1 millió Forintos balesetbiztosítás 6 hónapig díjmentes
Személyi kölcsön6:
✔️ Jóváírási feltétel nélküli személyi kölcsön ajánlatunkból 8% kamatkedvezmény a teljes futamidőre
✔️ Jóváírás vállalással akár 6,6% kamattal
Nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing:
✔️ Éves standard ügyleti kamat mértékéből 0,6% kamatkedvezmény a teljes futamidőre. (THM: 6,51% - 24,90%)8

1A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is). A Bank akciós ajánlatában 2019.május 31-ig a havi jóváírás elvárt összege – a mindenkori nettó minimálbér – alatti, legalább 91.770 Ft összegű havi jóváírást vizsgál.
Promóciónk keretében az ECO számla havi számlavezetési díja 0 Ft az első évben jóváírási feltétel nélkül, ha az igénylés és a szerződés megkötése a cib.hu weboldalon keresztül, online történik.

A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban (online számlanyitás esetén, a számlanyitást követő 12 hónapban) a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban (online számlanyitás esetén, a számlanyitást követő 13. hónapban) kerül sor, amennyiben az Üzletfél lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja.

2Az akció kizárólag a 2019. január 1. és 2019.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus Bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a letölthető dokumentumok fülön, valamint a CIB bankfiókokban.

3A CIB Visa Inspire Elektronikus és a CIB VISA Inspire Dombornyomott bankkártya esetében Intesa Sanpaolo bankcsoport tagjainak minősül: Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna.

4A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása a 2019 április 1-jén érvényes feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A 2019. április 1-jétől érvényes THM-számítás alapja a 2019. március 27-i 12 havi BUBOR, amelynek értéke: 0,47%.
THM CIB UNO Ingatlanfedezetes kölcsön: 4,24%-5,83%
THM 15 éves futamidejű CIB Végig Fix Ingatlanfedezetes kölcsön: 7,70% – 9,34%
THM CIB Bank Otthonteremtési Kamattámogatott hitel esetén: 3,09% – 3,18%
THM CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel: 5,17-5,22%
THM CIB 10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel: 5,99-6,05%
A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötésének kezdeményezése vagy fennállta, melynek 500.000 Ft feletti biztosítási összege tekintetében a CIB Bank van zálogjogosultként megjelölve, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A kedvezmények részletes feltételeit a hatályos termékek kondíciós listái tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.

5Az Egészségőr Standard, Optimum, Prémium csomag estén 2 havidíj, a Balesetőr, Balesetőr Plusz, Balesetőr Családi, Balesetőr Családi Plusz szolgáltatás esetén pedig 3 havidíj elengedésre kerül. Az 1 millió forintos balesetbiztosítási szolgáltatás havi díját nem kell megfizetni az igénylés hónapját követő hat teljes hónapig. A balesetbiztosítási szolgáltatás 18-65 év között igényelhető. A kedvezmények új szerződésekre érvényesíthetőek.

6CIB Előrelépő Személyi Kölcsön (THM: 6,9%-16,30%) legalább 250 ezer Forintos jövedelem és 7 millió Forintos hitelösszeg esetén.
Jóváírás nélküli személyi kölcsön kamat: 10,99% (THM: 11,73%-14,00%) A CIB EASY kamatkedvezmény mértéke szabad felhasználás esetén 8% a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből. A CIB EASY kamatkedvezmény a futamidő végéig jár.
A CIB EASY kamatkedvezményre vonatkozó reprezentatív példa: Hitelösszeg: 3 000 000 Ft, Törlesztőrészlet: 65 441 Ft, Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 926 453 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 926 453 Ft, futamidő: 60 hónap.
A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.

7CIB Optimum Hitelkártya THM: 37,15%, CIB Mastercard Gold Hitelkártya THM: 39,88%. A feltüntetett THM-érték számítása CIB Optimum Hitelkártya esetén 375 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetén 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt.
CIB Optimum Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 102 144 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 477 144 Ft. A hitelkamat típusa változó.
CIB Mastercard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 218 022 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 968 022 Ft. A hitelkamat típusa változó.
A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére. A kedvezmények részletes feltételeit a hatályos termékek kondíciós listái és részvételi szabályzat tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.

8THM Nyílt végű pénzügyi lízing esetén: 3 millió forint, 3 éves futamidővel 6,58% – 24,90% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 6,51% – 24,90%
THM Zárt végű pénzügyi lízing esetén: 500 ezer forint, 3 éves futamidővel 12,26% – 24,90% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 8,34% – 24,90%
A pénzügyi lízing kapcsán a CIB Bank Zrt., mint a CIB Lízing Zrt. kiemelt közvetítője jár el. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenysége során eljáró felügyeleti hatósága: Magyar Nemzeti Bank (MNB), címe: 1054 Budapest, Szabadság tér 8-9. Az MNB a Hpt. szerinti adatokat tartja nyilván a CIB Bank Zrt.-ről. Ezen adatok a www.mnb.hu honlapon bárki által elérhetőek és ellenőrizhetőek. A CIB Bank Zrt. a megbízó CIB Lízing Zrt. pénzügyi intézmény nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenységéért kizárólag a CIB Lízing Zrt.-től, mint megbízójától részesül díjazásban. A feltüntetett THM-érték a CIB EASY Kedvezményprogramban elérhető kamat kedvezményt tartalmazza. A jelen tájékoztató nem teljes körű, bővebb tájékoztatást az ügyfél-tájékoztatók, a CIB Lízing Zrt. Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó üzletszabályzata (Személy- és kishaszon-gépjárművek zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing és zártvégű pénzügyi visszlízing) és a vonatkozó díjtételeket, költségeket, illetve az alkalmazott kamatmértékeket az egyes pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó kamattájékoztatók és hirdetmények tartalmazzák, amelyek megtalálhatók a honlapunkon (www.ciblizing.hu).

1A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is). A Bank akciós ajánlatában 2019.május 31-ig a havi jóváírás elvárt összege – a mindenkori nettó minimálbér – alatti, legalább 91.770 Ft összegű havi jóváírást vizsgál.
Promóciónk keretében az ECO számla havi számlavezetési díja 0 Ft az első évben jóváírási feltétel nélkül, ha az igénylés és a szerződés megkötése a cib.hu weboldalon keresztül, online történik.

A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban (online számlanyitás esetén, a számlanyitást követő 12 hónapban) a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban (online számlanyitás esetén, a számlanyitást követő 13. hónapban) kerül sor, amennyiben az Üzletfél lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja.

2Az akció kizárólag a 2019. január 1. és 2019.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus Bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a  fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a letölthető dokumentumok fülön, valamint a CIB bankfiókokban.

3A CIB Visa Inspire Elektronikus és a CIB VISA Inspire Dombornyomott bankkártya esetében Intesa Sanpaolo bankcsoport tagjainak minősül: Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna.

4A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása a 2019 április 1-jén érvényes feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A 2019. április 1-jétől érvényes THM-számítás alapja a 2019. március 27-i 12 havi BUBOR, amelynek értéke: 0,47%.
THM CIB UNO Ingatlanfedezetes kölcsön: 4,24%-5,83%
THM 15 éves futamidejű CIB Végig Fix Ingatlanfedezetes kölcsön: 7,70% – 9,34%
THM CIB Bank Otthonteremtési Kamattámogatott hitel esetén: 3,09% – 3,18%
THM CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel: 5,17-5,22%
THM CIB 10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel: 5,99-6,05%
A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötésének kezdeményezése vagy fennállta, melynek 500.000 Ft feletti biztosítási összege tekintetében a CIB Bank van zálogjogosultként megjelölve, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A kedvezmények részletes feltételeit a hatályos termékek kondíciós listái tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.

5Az Egészségőr Standard, Optimum, Prémium csomag estén 2 havidíj, a Balesetőr, Balesetőr Plusz, Balesetőr Családi, Balesetőr Családi Plusz szolgáltatás esetén pedig 3 havidíj elengedésre kerül. Az 1 millió forintos balesetbiztosítási szolgáltatás havi díját nem kell megfizetni az igénylés hónapját követő hat teljes hónapig. A balesetbiztosítási szolgáltatás 18-65 év között igényelhető. A kedvezmények új szerződésekre érvényesíthetőek.

6CIB Előrelépő Személyi Kölcsön (THM: 6,9%-16,30%) legalább 250 ezer Forintos jövedelem és 7 millió Forintos hitelösszeg esetén.
Jóváírás nélküli személyi kölcsön kamat: 10,99% (THM: 11,73%-14,00%) A CIB EASY kamatkedvezmény mértéke szabad felhasználás esetén 8% a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből. A CIB EASY kamatkedvezmény a futamidő végéig jár.
A CIB EASY kamatkedvezményre vonatkozó reprezentatív példa: Hitelösszeg: 3 000 000 Ft, Törlesztőrészlet: 65 441 Ft, Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 926 453 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 926 453 Ft, futamidő: 60 hónap.
A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.

7CIB Optimum Hitelkártya THM: 37,15%, CIB Mastercard Gold Hitelkártya THM: 39,88%. A feltüntetett THM-érték számítása CIB Optimum Hitelkártya esetén 375 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetén 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt.
CIB Optimum Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 102 144 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 477 144 Ft. A hitelkamat típusa változó.
CIB Mastercard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 218 022 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 968 022 Ft. A hitelkamat típusa változó.
A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére. A kedvezmények részletes feltételeit a hatályos termékek kondíciós listái és részvételi szabályzat tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.

8THM Nyílt végű pénzügyi lízing esetén: 3 millió forint, 3 éves futamidővel 6,58% – 24,90% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 6,51% – 24,90%
THM Zárt végű pénzügyi lízing esetén: 500 ezer forint, 3 éves futamidővel 12,26% – 24,90% és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 8,34% – 24,90%
A pénzügyi lízing kapcsán a CIB Bank Zrt., mint a CIB Lízing Zrt. kiemelt közvetítője jár el. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenysége során eljáró felügyeleti hatósága: Magyar Nemzeti Bank (MNB), címe: 1054 Budapest, Szabadság tér 8-9. Az MNB a Hpt. szerinti adatokat tartja nyilván a CIB Bank Zrt.-ről. Ezen adatok a www.mnb.hu honlapon bárki által elérhetőek és ellenőrizhetőek. A CIB Bank Zrt. a megbízó CIB Lízing Zrt. pénzügyi intézmény nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli. A CIB Bank Zrt. közvetítői tevékenységéért kizárólag a CIB Lízing Zrt.-től, mint megbízójától részesül díjazásban. A feltüntetett THM-érték a CIB EASY Kedvezményprogramban elérhető kamat kedvezményt tartalmazza. A jelen tájékoztató nem teljes körű, bővebb tájékoztatást az ügyfél-tájékoztatók, a CIB Lízing Zrt. Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó üzletszabályzata (Személy- és kishaszon-gépjárművek zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing és zártvégű pénzügyi visszlízing) és a vonatkozó díjtételeket, költségeket, illetve az alkalmazott kamatmértékeket az egyes pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó kamattájékoztatók és hirdetmények tartalmazzák, amelyek megtalálhatók a honlapunkon (www.ciblizing.hu).

A KEDVEZMÉNYT KIZÁRÓLAG ITT ÉRHETED EL, KATTINTS A VISSZAHÍVÁST KÉREK GOMBRA

NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKÉRT ITT IRATKOZHATSZ FEL HÍRLEVELÜNKRE