A Liga Pénzügyi Portálról

A Liga Pénzügyi Portál célja, hogy a Liga Tagok számára egyre szélesebb körben elérhetővé tegyen pénzügyi termékekhez kapcsolódó kedvezményeket, amelyeket a Tagok a weboldalon keresztül közvetlenül igényelhetnek az „érdekel” vagy a „visszahívást kérek” gombokra kattintva.

A weboldalunkon ezeket a kedvezményeket mutatjuk be és tesszük elérhetővé. Az elérés érdekében a országosan elérhető tanácsadói hálózatot alakítottunk ki partnereinkkel, akik ismerik a banki termékeket és a Liga kedvezményeket egyaránt.

A weboldalon a Liga Tagjai feliratkozhatnak hírlevélre, kérhetnek visszahívást, chat-elhetnek, végezhetnek kalkulációtés kérhetnek egyedi ajánlatot banki termékekhez kapcsolódóan.

A Liga Pénzügyi Portálon elérhető információk, tanácsadás, kedvezmény igénylés ingyenesen történik. A kedvezményeket kizárólag a Liga Tagjai és közvetlen hozzátartozói érhetik el, ezért egyes esetekben szükség lehet a Liga tagsági azonosító megadására vagy a Liga tagkártya másolatára.

Oldalunkat azért alakítottuk ki, hogy a Liga Tagjai számára olyan kedvezményeket tegyünk elérhetővé, amelyek a tagsághoz kapcsolódnak. Célunk volt, hogy a kedvezményekért a weboldalt ne kelljen elhagyni, hanem azokat közvetlenül a weboldalon igényelhetővé/elérhetővé tegyük, ezért tettünk minden ajánlathoz egy „érdekel” vagy egy „visszahívást kérek” gombot. Erre kell kattintani a kedvezményekért.

A KEDVEZMÉNY ELÉRÉSÉHEZ, NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKÉRT ITT IRATKOZHATSZ FEL HÍRLEVELÜNKRE